‘Bienvenue’ bij Hotel Gerardushoeve

‘Goed dat u bent gekomen.’ Dat is de vertaling van het Franse Bienvenue. ‘Welkom!’ heet dat in het Nederlands of Willkommen in het Duits. Wat dit in de praktijk betekent, ervaart u zodra u Hotel Gerardushoeve betreedt, gelegen in Heijenrath, op de allermooiste plek in het Limburgse Heuvelland.

Hotel Gerardushoeve onderscheidt zich door zijn unieke ligging midden op het plateau van Heijenrath, geheel buiten de bebouwde kom, in een stiltegebied op een hoogte van 215 meter boven NAP. Het plateau is een groot natuurreservaat tussen de dorpjes Epen, Slenaken en Gulpen in Zuid Limburg. Vanuit uw kamer geniet u van een weids uitzicht over het Gulpdal.

Euregio:
Het hotel is in de Euregio gelegen, centraal tussen Aken, Maastricht en Luik, van winkelen tot wandelen, van museum tot theater, van uitgaan tot uitslapen, er is voor elk wat wils. Vanuit het hotel starten diverse wandel- en fietsroutes die u leiden door het prachtige landschap en de unieke dalen van het Heuvelland. Het is een waar eldorado voor wandelaars, zeker omdat een terrasje of een gezellig café nooit ver weg is.

Restaurant:
Ons panorama restaurant ligt op vier autominuten of 25 minuten loopafstand of 4 minuten rijden van ons hotel. ̶A̶l̶s̶ ̶u̶ ̶z̶e̶l̶f̶ ̶n̶i̶e̶t̶ ̶w̶i̶l̶t̶ ̶r̶i̶j̶d̶e̶n̶ ̶o̶f̶ ̶w̶a̶n̶d̶e̶l̶e̶n̶,̶ ̶k̶u̶n̶t̶ ̶u̶ ̶g̶e̶b̶r̶u̶i̶k̶m̶a̶k̶e̶n̶ ̶v̶a̶n̶ ̶o̶n̶z̶e̶ ̶g̶r̶a̶t̶i̶s̶ ̶s̶h̶u̶t̶t̶l̶e̶ ̶s̶e̶r̶v̶i̶c̶e̶.̶Restaurant Gerardushoeve heeft een uitstekende naam in de regio, natuurlijk vanwege het prachtige uitzicht, maar ook om de bijzondere en kwalitatief hoogstaande keuken, met ingrediënten die zo veel mogelijk uit de streek komen. Samen met een hapje en een drankje, een lichte lunch, 3-gangen diner of een overheerlijke pannenkoek. In ons restaurant of op ons terras is het zeer zeker goed toeven. Naast onze uitgebreide menukaart is onze wijnkaart zeker de moeite waard.

Mocht u nu een keer geen zin hebben om het hotel uit te gaan voor u avondeten dan biedt hotel Gerardushoeve 5 keer per week de ‘Gastrotheque diners’ aan. Dit wordt gemaakt door Huub, de eigenaar, die graag bijzondere gerechten bereidt voor zijn hotelgasten.
Het mooie heuvelland is een zeergeschikte uitval basis om het Bourgondische stukje zuid Nederland te verkennen, eens heerlijk te ontspannen en u te laten verwennen. De Gerardushoeve is al sinds 1974 een familie bedrijf waar traditie en een gemoedelijke, huiselijke sfeer heerst. Samen met ons “Gerardus Team” zullen wij zorg dragen dat in de dagen van het jaar, dat u te gast zult zijn, u kunt genieten, van die mooie momenten die het leven te bieden heeft.

Wij hopen dat u zich thuis zult voelen bij vrienden.

Kortom, Grenzeloos Genieten begint daar waar Nederland eindigt en het Bourgondisch Genoegen begint: in Hotel Gerardushoeve waar Marianne & Huub Lumey-Vaessen u van harte welkom heten en samen met het Gerardus Team u een onvergetelijk verblijf garanderen.