Zuid-Limburg is een plek met onbegrensde mogelijkheden en heeft dan ook voor iedereen iets te bieden. Van shoppen tot grenzeloos wandelen, van terrasje pikken tot eindeloos fietsen langs de maas of door het heuvelland. In het heuvelland vindt u een prachtige natuur en is dus een fantastische bestemming voor de wandelaar.

Het uitgestrekte gebied met de veelal onverharde wandelpaden leidt u langs zachtgele mergelwanden en grotten, kronkelende snelstromende riviertjes, korenvelden, akkers en weilanden.

Voor welke wandelroute u ook kiest, u wordt altijd beloond met een prachtig uitzicht, kleine gehuchtjes en gezellige dorpskernen. Epen/Heijenrath ligt in het centrum van het heuvelland en is dus de perfecte uitvalbasis voor elke vakantie. Maastricht, Aken, Luik, Tongeren, Hasselt bieden u buiten prachtige winkels, veel cultuur, antiekmarkten en gezellige terrassen, en zijn binnen 10 tot 20 autominuten (van ons hotel) bereikbaar .De vele musea, kerken en tentoonstellingen zijn afgestemd op verschillende interesses, er is dus voor ieder wat wils.

Wilt u eens culinair verwend worden, dan bent u in Limburg aan het goede adres. Van typische streekgerechten, asperges en verse aardbeien, tot culinaire hoog standjes, het is een echte ontdekkingsreis. Vroegtijdig van de kerstsfeer proeven? vergeet dan in de maand december zeker de kerstmarkten niet!