Winter Editie 2017

Op zondag 3 december kunt u in de Gastrotheque van hotel Gerardushoeve genieten van onze eerste Seizoen Culinair. Per seizoen laten we u de heerlijkste seizoen- en streekproducten proeven die het Limburgse land ons te bieden heeft. Tijdens het diner kunt u genieten van heerlijke wijnen en bieren en word u muzikaal verwend door Evy Cratsborn.  Maar natuurlijk hebben we ook iets verrassend voor u in petto! Het wordt een waar proef festijn die uw smaakpapillen zullen prikkelen in alle opzichten.

Om 16.00 uur ontvangen wij u met een heerlijk winters aperitief om vervolgens aan te schuiven aan de sfeervol gedekte tafel. Tijdens het 5-gangen winter culinair menu proeft u al het goede van de Limburgse keuken en al onze Gerardus Gastrotheque producten.

Omstreeks 20.00 uur sluiten we de avond op winterse wijze af.

Seizoen Culinair Winter editie

5-gangen winter culinair menu incl. aperitief en muziek      € 45,- p.p.

U kunt zich aanmelden tot 29 november 2017 bij onze dames van de receptie of via de mail o.v.v Seizoen Culinair Winter