Ook in 2020 organiseren wij weer unieke activiteiten.

Noteer onderstaande data alvast in uw agenda! Houdt t.z.t. de website in de gaten voor meer informatie

Zondag 10 mei 2020 – Moederdag
Met moederdag verrassen wij alle ‘Gerardus’ moeders bij hotel Gerardushoeve. Moeder mag even ontspannen vandaag. We serveren in ons hotel een heerlijke lunch voor het hele gezin om samen van te genieten.

Zondag 24 mei 2020 – ‘Proef de Lente’ Seizoen Culinair
Tijdens de seizoen culinair in ons hotel laten wij u per seizoen de heerlijkste seizoen-en streekproducten proeven die het Limburgse land ons te bieden heeft. Het wordt een waar proeffestijn dat uw smaakpapillen zal prikkelen in alle opzichten

Zondag 14 juni 2020 – Visfestijn
Een middag gevuld met heerlijkheden uit de zee. Op deze dag komen alleen de beste vissoorten aan bod. Geniet, bij mooi weer, op onze binnenhof terras  van ons hotel van verrassende visgerechten en heerlijke wijnen.

Zondag 21 juni 2020 – Vaderdag BBQ
Ook de ‘Gerardus’ vaders worden bij hotel Gerardushoeve in het zonnetje gezet. Een barbecue op het binnenhof terras van ons hotel voor alle stoere vaders en hun gezin.

Woensdag 30 september 2020 – Limburgse dag
Zuid-Limburg staat niet alleen bekend vanwege het prachtige landschap en de Bourgondische gastvrijheid, maar ook vanwege al zijn bezienswaardigheden. Er valt heel veel te beleven.. Ontdek met de Gerardushoeve plekken die Zuid – Limburg rijk is! Hierna wordt u verwacht voor een heerlijk 3 gangen diner in ons hotel.

Voor aanmeldingen of vragen kunt u terecht bij onze receptie, via info@gerardushoeve.nl of telefonisch op 043-4551793, keuzenummer 1.