Runner-Up Meest Markante Horeca ondernemer 2015-2016

Op dinsdagavond 25 maart 2014 heeft de jury van Limburgs Meest Markante Horecaondernemer 2014-2015 de winnaar bekend gemaakt. Eugene Vaessen van de Gerardushoeve uit Epen mag zich de Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2014-2015 noemen.

Op 13 januari 2015 behaalde hij de 2de plaats bij de landelijke titel van Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2015.

Indrukwekkende inzichten

Uit acht kandidaten heeft de jury, onder voorzitterschap van Thijs Vossen, directeur horeca en toerisme Arcus Collega de winnaar gekozen. De genomineerde kandidaten hebben laten zien hoe breed de horeca kan zijn. Ook is duidelijk naar voren gekomen dat het runnen van een horecabedrijf ondernemerschap en maximale inzet vergt. De kwaliteit van alle kandidaten was hoog. Eugene Vaessen sprong er voor de jury unaniem uit. De jury roemde Vaessen om zijn “succesvolle ‘fun’dament, gebaseerd op geweldige uitzichten, maar bovenal indrukwekkende inzichten. De eend op tafel vloog gisteren nog over de wijngaard van de buren. Beleving wordt hier oprechte doorleving. Over alles is nagedacht.

Over de verkiezing Meest Markante Horecaondernemer

Op initiatief van Koninklijke Horeca Nederland vindt tweejaarlijks de verkiezing ‘Meest Markante Horecaondernemer van Limburg’ plaats. De genomineerde bedrijven zijn allen markant in hun manier van ondernemen binnen de Limburgse Horeca, ieder op zijn/haar heel eigen wijze. Daarnaast zijn zij ook als persoon markant te noemen in hun benadering van gasten, collega’s en samenleving en hebben een heel eigen positie binnen de horeca in Limburg.