Op woensdag 10 Mei 2017,  organiseert de Gerardushoeve weer een bijzondere dag. Wij hebben een bijzonder programma samengesteld voor onze gasten:

  • Om 13.15 uur verzamelen wij in de lounge van ons hotel, voor een kop koffie of thee.
  • Uiterlijk 13.45 uur vertrekken wij per busje naar de Jezuietenberg. Dit is een uniek onderaards museum/groeve in de Cannerberg te Maastricht, sinds 1996 een beschermd Rijksmonument. Deze onderaardse groeve is uniek in Nederland, niet te vergelijken met andere grotten in deze omgeving. Per dag mogen slechts tientallen mensen deze grotten bezoeken, een ervaring om nooit te vergeten.
  • Aankomst Jezuietenberg rond +/- 14.15.
  • Om 14.30 gaan wij naar Refter Leonard, deze hebben wij speciaal voor u afgehuurd. In de onderaardse groeve (grot), onder begeleiding van tientallen brandende kaarsen, zullen wij genieten van een kop koffie of thee met Limburgse vlaai.
  • Om 15.30 begint onze 1,5uur durende rondleiding door deze onderaardse kalksteen-groeve onder begeleiding van een ervaren gids.
  • Omstreeks 17.15 uur vertrekken wij per busje terug naar het hotel, waar wij een barbecue organiseren onder het genot van Limburgse streekproducten en wijnen.
Prijs per persoon € 55,00

Houdt u er rekening mee, dat in de groeve een constante temperatuur van 10 graden Celsius is. De vloer in de groeve is goed begaanbaar, maar niet altijd even gelijk. Warme kleding en gemakkelijke schoenen zijn dus aanbevolen.Wij zouden het heel leuk vinden als u de 10de  bij deze bijzondere dag aanwezig bent, want het belooft een hele leuke, gezellige dag te worden.

We zien U reservering graag tegemoet.
Wees er snel bij want wij hanteren maar een maximaal aantal deelnemers.
U kunt u aanmelden tot 7 mei 2017, via info@gerardushoeve.nl