Lente Editie 2018

Tijdens onze Seizoen Culinair laten we u per seizoen de heerlijkste seizoen- en streekproducten proeven die het Limburgse land ons te bieden heeft. Tijdens het diner kunt u genieten van heerlijke wijnen en bieren en word u muzikaal verwend door Evy Cratsborn.  Maar natuurlijk hebben we ook iets verrassend voor u in petto! Het wordt een waar proef festijn die uw smaakpapillen zullen prikkelen in alle opzichten. Tijd om de stevige winterkost tot ziens te zeggen. Want we beginnen weer met frisse, lekkere luchtige lente gerechten. Als voorbereiding op al het lekkers wat de natuur ons te bieden heeft, serveren wij a.s. zaterdag 17 maart een 4-gangen Seizoen Culinair Lente editie.

Proef de Lente op zaterdagavond 17 maart

Amuse

~~~

Duet van rundvlees met een sesam mayonaise

~~~

Shrimpcakes met een hoeve-eitje en kruidensalade

~~~

Lam met rode wijnsaus en een groente gratin

~~~

Huub’s citroentaartje

4-gangen menu €42,50. inclusief karaf tafelwater. (Exclusief dranken).

 

Ook te combineren met hotel aanbieding á €85,- per comfortkamer (incl. ontbijt, excl. gemeentebelasting). Wij zouden het heel leuk vinden als u aanwezig bent, want het belooft een super gezellige avond te worden! Wij beginnen met de amuse om 18.30 uur.

Aanmelden kan t/m donderdag 15 maart 2018! Wij kijken er naar uit!

Wees er snel bij want wij hanteren maar een maximaal aantal deelnemers.

Voor aanmeldingen of vragen kunt u terecht bij onze receptie, via info@gerardushoeve.nl of telefonisch op 043-4551793